Kenneth Dambo LinkedIn Kenneth Dambo Twitter Kenneth Dambo Facebook

Kenneth Dambo

Jeg er en ambitiøs iværksætter bosat i hjertet af Århus. Igennem de sidste 10 år jeg har beskæftiget mig med udvikling af hjemmesider, samt opstart af 3 virksomheder sideløbende min min uddannelse.

Bachelor of Science in Business Administration & Economics - General (Sep 2010 - Juli 2013)


Jeg læser økonomi og ledelse på Aarhus University Business & Social Sciences, forhendværende Aarhus School of Business. Hele uddannelsen er på Engelsk, både forlæsninger, bøger, eksamner og opgaver, for at gøre uddannelsen så international som mulig. Derudover har jeg opnået en god kulturel forståelse igennem mine udenlandske medstuderende. På mit 5. semester studerede jeg 5 måneder på Sun Yat-sen University School of Business i Guangzhou, Kina. Jeg fik nogle fantastiske kulturelle, sproglige og akademiske erfaring med hjem.

WebDesigner hos eConstruction (Jul 2009 - Sep 2010)


Jeg har siden afslutningen af min gymnasielle uddannelse i juli 2009 arbejdet som WebDesigner på fuld tid i min egen virksomhed, eConstruction Webbureau. Mit ansvarsområde omfattede særligt kundepleje, teamledelse, programmering og søgemaskineoptimering.

Højere Handels Eksamen (Aug 2006 - Jun 2009)


Min studieretning på Århuskøbmandsskole i Vejlby lagde fokus på økonomi med finansiering. Sideløbende med studiet på HHX, stiftede og drev jeg Chosun på mit første år og House of Luxury på mit tredie år.

High School i U.S.A. (Aug 2005 - Jun 2006)


Jeg boede et år i Wisconsin, USA, hvor jeg studerede accounting og marketing på Northland Lutheran High School. Jeg lærte at tale engelsk flydende og anvende den engelske terminologi inden for marketing, accounting og general business.

Egebakkeskolen (Aug 2000 - Jun 2005)


Jeg gik på privatskole, Egebakkeskolen, i Århus, hvor jeg i 7. klasse begyndte at eksperimentere med design af hjemmesider og mindre forretningskoncepter. Efterfølgende har jeg udviddet min horisont igennem mindre projekter, der er vokset sammen med mine kompetencer.


Kenneth Dambo Profil - kennethdambo.dk

Kenneth Dambo Portræt - kennethdambo.dk

Download vCard